RÓLUNK

Pandy & Partners ügyvédi társulás, amely széleskörű jogi szolgáltatásokat nyújt szlovák, magyar illetve angol nyelven, ügyvédi irodákkal amelyek Kassán, Királyhelmecen és Nagykaposon találhatóak. Pandy & Partners ügyvédi társulás ügyfélköre nagyon sokrétű kezdve az országos jelentőségü üzleti társaságokkal, területi önkormányzatokkal, de nem utolsó sorban a városok és falvak lakosaival. A prioritásunk minden ügyfelünk részére, precíz személyre szabott jogi szogáltatás nyújtása.

Ügyvédi munkánk keretén belül átfogó jogi szolgáltatásokat biztosítunk, beleértve a gazdasági társaságok alapítását, vállalati ügyek teljeskörű intézését, szerződések, jogi elemzések, vélemények elkészítését, jogi tanácsadási szolgáltatást, jogi képviseletet peres eljárásokban, hivatali szervek és szervezetekkel szemben.

A sokéves ügyvédi tapasztalat és a legjobb bírósági szakértőkkel való kitűnő együttműködés alapján teljes körű, minőségi jogi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek.

 

Együttműködő partnerek:

 

HargLaw


Budapest, Magyarország

 

 

TTZ Ügyvédi iroda

Budapest, Magyarország

 

 

Eva Jeny

Zágráb, Horvátország

 

 

Székely & Formittag

Oradea, Románia

SZOLGÁLTATÁSOK

Ingatlanjog

Lakás, ház, lakóház, építési telek, üzlethelyiség vagy ipari ingatlan vásárlásának a lebonyolítása; adásvételi szerződés megírása vagy az ingatlan eladásával kapcsolatos jogi tanácsadás.

Ingatlan bérbeadása vagy ingatlan bérlése, bérbe vétele esetén bérleti szerződések elkészítése.

Cégalapítás

Betéti társaság (bt), korlátolt felelősségű társaság (kft) részvénytársaság (rt) vagy más gazdasági társaság alapítása, társasági szerződések elkészítése.

Meglévő cég, vállalkozás, gazdasági társaság társasági szerződésének, tevékenységi körének, székhelyének, vagy az ügyvezetőének a változtatása, módosítása, vagy üzletrész, részvény eladása.

Polgári jog

Megbízási, vállalkozási, szindikátusi, építési, letéti, bizományi, házassági vagyonjogi, öröklési vagy egyéb szerződés, végrendelet elkészítése, vagy a már meglévő szerződések módosítása.

Munkajog

Munkáltatóként akár pedig munkavállalóként munkaviszony megszüntetésével (rendes felmondás, rendkívüli felmondás, közös megegyezés), szabadsággal, végkielégítéssel kapcsolatos vagy egyéb munkajogi problémák rendezése; munkaügyi bírósági eljárásban jogi képviselet biztosítása; vagy munkaszerződés, tanulmányi szerződés vagy egyéb munkajogi szerződés elkészítése.

Külföldiek, harmadik országbeli állampolgárok Szlovákiai tartózkodása

Munkavállalás, jövedelemszerzés, családegyesítés, tanulmányi vagy más célból, tartókodási engedély, letelepedési engedély vagy egyéb idegenrendészeti engedéllyel kapcsolatos ügyintézés.

Jogi Képviselet

Peres vagy peren kívüli bírósági vagy más hatósági ügyben jogi képviselet biztosítása. Jogi tanácsadás vagy egyéb ügyvédi közreműködés.Irodánk teljes körű jogi tanácsadást nyújt a gazdasági élet résztvevőinek.
Valamennyi munkatársa mind a jogi tanácsadás, mind pedig a perbeli képviselet terén kellő szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Ügyfélkörünket elsősorban hazai és külföldi vállalkozások alkotják, akik jelen vannak az ipar, a kereskedelem és a szolgáltató szféra szinte valamennyi területén. Célunk hosszútávú ügyfélkapcsolatok kiépítése.

LIKE-OLJA AZ OLDALUNKAT FACEBOOKON

TÁRSAK

REFERENCIÓK

  • Szlovákia legnagyobb vasúti teherforgalmi közlekedési és szállítmányozási szolgáltatója.
  • Szlovákia legnagyobb kőolajfinomító és petrolkémiai társasága, amely üzemanyagok és kenőanyagok eladására szakosodott.
  • Több kelet-szlovákiai városi és területi önkormányzatának képviselete.

Newest posts

Üdvözöljük

Üdvözöljük az új weboldalunkon.

CÍM

JUDr. Pandy Péter, LL.M.

Hlavná 787/87

077 01 Királyhelmec

Szlovákia

 

Térkép

JUDr. Pandy Dávid, PhD.

Székhely:
Hlavná 787/87
077 01 Királyhelmec

Iroda:
Hviezdoslavova 7
040 01 Košice – Kassa

JUDr. Očenášová Stela

P.O.Hviezdoslava 56
079 01 Veľké Kapušany
Slovenská republika

Térkép

ELÉRHETŐSÉG

JUDr. PANDY Péter, LL. M.

ügyvéd

 

peter@pandy.sk

www.pandy.sk

JUDr. Pandy Dávid, PhD.

ügyvéd

david@pandy.sk
+421 908 567 633

JUDr. OČENÁŠOVÁ Stela

ügyvédnő

ocenasova@post.sk
+ 421 908 334 592

Office manager

Mob.: +421 (0)918 229 600

Tel.: +421 (0)56 628 56 90

Fax: +421 (0)56 628 56 91